به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، از شایعه جانشینی امير قلعهنویی در ابتدای فصل گرفته تا رسواییهای آکادمی فوتبال این باشگاه که البته تمام جار و جنجالهایش با "سوء تفاهم" خواندن آن فیصله پيدا كرد تا مصاحبه تند مجتبی جباری علیه سرمربی و بسياري از موضوعات ديگر، حاشیههای استقلال بوده است؛ حالا هم "جدایی فتحالهزاده و مظلومي از استقلال" و " نشستهاي پيدرپي رييس و اعضاي هيات مديره با افراد مختلف براي پيدا كردن مديرعامل و سرمربي فصل بعد آن هم در روزهاي حساس پايان فصل" شده بلاي جان اين تيم.
اما آیا زمانی که استقلال از طرفی در کورس قهرمانی لیگ برتر حضور دارد و از طرفی دیگر در لیگ قهرمانان آسیا هم شرایط حساسی پیشروي خود ميبيند، چنین كارهايي صحیح است؟ اقدامات و صحبتهایی که باعث شد پرویز مظلومی که از همان ابتدا لب به انتقاد از زمین و زمان گشوده بود، این بار به حق بگوید:" آیا با تیمی که برای قهرمانی میجنگد باید به این شکل برخورد شود؟ هر روز برایمان یک مدیر عامل مشخص میکنند". گویا این بار باید حق را به سرمربی آبیها داد که طرح این مسائل سبب از بين رفتن تمرکز تیمش میشود. او در حالی استقلال را برای دیدار حساس با شاهین به میدان فرستاد که قبل از بازی، خبر جلسه رییس هیئت مدیره باشگاه با کاظم اولیایی به گوش بازیکنانش رسیده بود. نخستین فردی که بحث تغيير در مدیرعاملی اين باشگاه را پیش کشید كسي نبود جز علي فتحاللهزاده اما از حرفهاي مدیر عامل استقلال این طور بر میآيد که اختلافات با هیئت مدیره سبب شده که او ساز جدایی را كوك كند و در واقع ميتوان رد پاي اين ساز جدايي را در نقشآفريني چند عضو هيات مديره استقلال پيدا كرد.
آنها هستند که شاید به دليل بيتجربگي و به قیمت در رسانه بودن تیم را به حاشیه میکشانند. اینکه زرینچه بگوید رییس هیئت مدیره از مظلومی برنامه خواسته و روز بعد خود رسولی نژاد بگوید که به فتحاللهزاه گفتیم از او برنامه بگیرد یا نجف نژاد اطمینان دهد که مجیدی فصل آینده در استقلال است و از طرف دیگر فرزامی با "پول پرست" خواندن مجیدی برای او در استقلال جایی را متصور نشود، نشان دهنده چيزی جز فاصله میان اعضای هیئت مدیره و ناهماهنگی آنها در بیان نظرات شخصیشان درباره سرنوشت تیم نيست.
سوالي كه اينجا مطرح ميشود اين است كه آیا وظیفه اعضای هیئت مدیره است که درباره تصمیمات باشگاه مصاحبه کنند، آن هم در شرايطي كه خودشان مديرعامل باشگاه را به عنوان سخنگو به رسانهها معرفي كردهاند! آيا كسي تا به حال نامي از اعضاي هيات مديره سپاهان، تراكتورسازي، ذوبآهن، ملوان، سايپا و يا باشگاههاي ديگر را شنيده است؟ چرا اعضاي دو هيات مديره استقلال و پرسپوليس دوست دارند در كوچكترين مسائل فوتبال اظهارنظر كنند؟ آيا اين جز به حاشيه بردن تيم نيست؟
هر روز شاهد مصاحبههاي گوناگون از فتح اله زاده و اعضاي هيات مديره هستيم، آيا آنها كار مهمي به غير از مصاحبه با اين رسانه و آن رسانه ندارند؟! صجبتهای ضد و نقیض اعضای هیئت مدیره را میتوان اصلیترین دلیل ایجاد حاشیههای استقلال از درون باشگاه دانست. از روزی که هیئت مدیره استقلال انتخاب شد، مصاحبههای مختلفی از آنها در رسانهها منتشر شده که در بيشتر اوقات در تضاد با نظرات ديگر اعضا بوده است. جالب اينكه ديگر اين تناقضگويي آشكار شده و مديرعامل ابايي از انتقاد از هيئت مديره ندارد و اعضاي هيئت مديره هم علنا درباره مسائل فني و مديريتي تيم در رسانهها صحبت ميكنند. آیا همکاران فتحاللهزاده آگاهی دارند که وظیفهشان چیزی غیر از مصاحبه کردن است؟ اساسا آنها ميدانند كه مذاكره با بازيكنان و گزينههاي مربيگري در فصل بعد وظيفه كيست؟ اگر قرار است که لیگ یازدهم برای استقلال با فتحالهزاده پایان یابد، علت مطرح شدن گزینههای مختلف برای جانشینی او چیست؟ اگر هم با گزینههایی برای این پست مذاکره نمیشود، پس چرا رییس هیئت مدیره باید به فکر اصلاح ساختار باشگاه و جویا شدن "نظرات کارشناسی" امثال کاظم اولیایی و صادق ورمزيار بیفتد، آن هم در شرایطی که تنها سه هفته تا پایان فصل باقی است و پس از آن زمان زیادی برای مشورت با افراد کار بلد و اصلاح ساختار باشگاه وجود دارد؟ هیئت مدیره باشگاه چرا باید به مسایل حاشيهاي دامن بزند و کاری کند که هر روز نام یک نفر به عنوان گزینه مدیریت فصل آینده استقلال مطرح شود؟ اینکه در چنین شرایط حساسی که استقلال در آن قرار دارد، احمد رسولینژاد با کاظم اولیایی جلسهای دو نفره برگزار کند، میتواند چه معنايي داشته باشد. اگر این جلسه دو نفره بوده چگونه خبر آن رسانهای شده است؟
بهترین کار برای ایجاد تمرکز در استقلال این است که اعضای هیئت مدیره کمی دست از آینده نگری بردارند و یه جای اینکه به فکر اصلاح ساختار باشگاه باشند به چند هفته باقی مانده که برای استقلال و هواداران ميليونياش سرنوشت ساز است، فکر کنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 13,ژانویه,2025